A home office hozta el az egészséges táplálkozás lehetőségét

Mert eddig két dologhoz ragaszkodtam: hogy vidéken élhessek, ne valahol a belvárosban, és hogy a nemrégiben alapított cégem Budapesten működjön. Rögtön egy kis bonyolítás a saját életem hatékony menedzselésében…

Bevallom, utóbbi, a fővárosi dolog ilyen presztízs-dolog volt igazából, de jót is tett a cég beindításának ez a körülmény, váltig állítom. Viszont sok volt a rohanás így, és az egészséges táplálkozásnak nem csak az a feltétele, hogy jó minőségű dolgokat együnk, hanem még az is, hogy jó időpontokban, a kellő időt valóban rászánva, nyugodtan és rendszeresen táplálkozzunk.

Az egészséges életmódra váltásom története végül a szekhelypartner.hu nevű társasággal kezdődhetett el… Akik anno már a cégalapításban is segítettek, de akkor még nem éltünk a székhelyszolgáltatási opcióval, amit kínáltak. Utólag ez hibának tűnt, azóta “pótoltam” is, de így is nagyon nagyban belendítették a cégem gyors ütemben történő, sikeres elindulását. Hogy miként, hogy ilyen téren miféle segítséget tudnak ők nyújtani, azt a holnapjukra kattintva a “Cégalapítás info” menüpont alatt nézhetitek át.

De, akkor most lássuk mit ajánlanak azon szolgáltatási csomagon belül, mint ” cégalapítás székhelyszolgáltatás ” – így egyben. Ha székhelyet is igényelünk, akkor lesz egy belső kerületben akár, Budapesten, egy kihelyezett cégtáblánk, de nem egy üres, funkciótlan épület előtt. Hanem, egy olyan helyen ahol van porta, át tudnak venni küldeményeket, stb. Tehát úgy alapíthatunk céget, hogy a bejegyzett szélhelycím dolgot is kipipálhatjuk.

Higgyétek el, induló cégnél ez utóbbi olyan áldás, amit meg fogtok köszönni, pláne, hogy olyasmit semmi nem ír elő ma már, jelen korunkban, hogy a munkatársak mindig egy helyre gyűlve, pláne pont a székhelycímként is megjelölt épületben dolgozzanak. Mindent leírnak azokról a formalitásokról, amiknek meg kell felelni, kattintsatok, ha már inkább tőlük, első kézből olvasnátok ezekről: cégalapítás székhelyszolgáltatás.

Tehát most, mi már úgy tengetjük a napjainkat, hogy főleg home officeban vagyunk, de a feltüntetett székhelycímünk budapesti, ráadásul igencsak jól hangzó, ha valaki mondjuk csak a honlapunkra tekint rá. Hiányt mégsem szenvedünk semmiben, nem kell nekem elmennem a leveleimért például, amit odaküldenek. Ha mégis lenne ott dolgom, tárgyalót is biztosítanak ugyanakkor. Hamar megkapom a csomagokat, levélküldeményeket tőlük és vannak még további, általam most fel nem sorolt kiegészítő szolgáltatásaik az egész “cégalapítás székhelyszolgáltatás” dologhoz. Nem is kevés.

Mi mostanra szinte mindegyik kínált lehetőségükkel éltünk már, még cégmódosításra is volt egyszer szükség, ami szintén külön szolgáltatási menüpont náluk. Az egész veleje a jó ügyvédi munka szerintem, amit nyújtanak, de kiemelném még a gyorsaságot, pontosságot. Ahogy én is be tudom már pontosan tartani az étkezési időbeosztásomat így, szóval jó pár komoly terhet rólam, mint rutintalan cégvezetőről a szekhelypartner.hu vett le, ezt kijelenthetem!