A linképtés ötletét egy meglepő helyről kaptam

https://keresobenelso.hu/linkepites.html

Már jó néhány éve eljárok időről időre egy dietetikushoz. Nagyon jó fej a hölgy és valóban hasznos tanácsokat szoktam kapni tőle. Azért is van erre szükség mert annyira sok tennivalóm van napi szinten, hogy az egészséges táplálkozáshoz szükséges menüsort már nincs időm és energiám összeállítani. Így kéthetente egyszer találkozunk és segít nekem összeállítani egy megfelelő étrendet. A legutóbbi alkalommal szóba került a cégem (egy profi mindenmentes cukrászdám van) és, hogy sajnos mostanában egyre kevesebb a weboldalam látogatottsága, illetve a megrendelések is. Amikor ezt elmeséltem a dietetikusomnak, ő azonnal rávágta, hogy nézzek utána a Keresőben Elsőnek, mert ők tuti tudnak segíteni.

Amikor hazaértem már várt az értesítés, hogy üzenetet kaptam. Megnéztem, és láttam, hogy az ígéretéhez híven a dietetikusom elküldte a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linket, amelyen keresztül többet megtudhatok a Keresőben Elsőről és a linképítésről is. A weboldal nagyszerűen volt felépítve, nem kellett órákig bogarásznom, könnyen és gyorsan átnéztem, hogy a linképítésen kívül még pontosan mit is csinálnak. Ezenkívül megnéztem azt is, hogyan dolgoznak. Amit a referenciák, illetve ők írtak magukról az nagyon meggyőző volt, ezért ki is töltöttem az oldalon található űrlapot, majd tovább böngésztem a https://keresobenelso.hu/linkepites.html aloldalt. A linképítés mellett a keresőoptimalizálást, a weboldal fejlesztést és a többi tevékenységet is szimpatikusnak találtam, így mindent elolvastam róluk.

Linképítéssel a cél felé

Nem kellett sokáig várni, hogy a Keresőben Első felvegye velem a kapcsolatot miután kitöltöttem az űrlapot. Egy rövid telefonos interjú során megbeszéltük, hogy pontosan mivel foglalkozom és mit szeretnék elérni az online marketinggel. Azt is elmondták, hogy minden hónapban fognak jelentést küldeni, hogy hol tart a folyamat, milyen eredményeket sikerült elérni. A beszélgetés után még rokonszenvesebbé váltak. Nem sokkal később küldték is az árajánlatot, illetve a javaslatokat, hogy milyen módon javíthatjuk a cégem népszerűségét. Mivel a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalon olvastam a linképítésről, ezért ismerve a helyzetemet, sejtettem, hogy az is lesz a marketing csomagban.

Ezenkívül még javasoltak valamennyi hasznos tartalom készítést, illetve mivel egy kicsit elavultnak látták a weboldalamat, ezért egy kis weboldal frissítést is ajánlottak. A tervezetet és az árajánlatot is elfogadhatónak találtam. Ezért rá is bólintottam a dologra.

Aznap még találkoztam egy barátnőmmel, aki megkérdezte, hogy milyen megoldást találtam a cégem problémájára. Mondtam neki, hogy a dietetikusom javasolta a Keresőben Elsőt, akik egy online marketinggel foglalkozó cég. Többek között linképítéssel is foglalkoznak, amiről a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalon tudhat meg többet. Elmeséltem, hogy csinálnak számomra kulcsszókutatást és konkurenciaelemzést is. Majd a SEO szempontok alapján megvizsgálják a weboldalamat, hogy mit és hogyan kellene fejleszteni rajta. Ezután következik a linképítés, amit a több száz saját weboldalukon eszközölnek.

Ahogy így elmeséltem a barátnőmnek is megtetszett ez az online marketinges megoldás, és azt mondta, hogy ő is kipróbálja a családi vállalkozásuknál. Én pedig izgatottan vártam, hogy milyen eredményeket hoznak a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalán olvasott online marketing eszközök alkalmazása.

A Keresőben Első újra fellendítette az üzletet

Azt elmondták, hogy az online marketing egy hosszútávú befektetés, így időbe telik, amíg látható eredményeket produkál. A barátnőm is igénybe vette végül a szolgáltatásaikat, és így együtt vártuk izgatottan, hogy milyen változást fog eredményezni az online marketing alkalmazása. De a türelem kattintást terem, végül valóban elkezdett újra megnőni a forgalmunk, hála a Keresőben Első munkájának, és persze a dietetikusomnak, aki ajánlotta őket.