A www.lord.shop.hu mellett bőven jut idő az egészséges táplálkozásra is

Amikor egy ember életében eljön az a csodálatos pillanat, hogy kisbabája születik, egy kicsit megborul a világ. Tulajdonképpen nem is kicsit, sokkal inkább teljes egészében a feje tetejére állnak a dolgok. Ami addig a pillanatig rendszer volt és jól működött, az utána már egyáltalán nem biztos, hogy úgy fog menni a továbbiakban is. Egyszerűen más kerül a fókuszba, nem a saját ügyes-bajos dolgainkat helyezzük előtérbe, hanem minden előtt a baba lesz a fő. Így mondjuk könnyen hátrébb tudnak sorolódni azok a témák, amik egyébként nagyon fontosak lennének, hogy megmaradjanak: például az egészséges táplálkozás és életmód. Ez egy annyira alapvető fontosságú ügy, amit ha az ember hátrébb rangsorol, akkor nagyon hamar meg fog rajta látszódni. De ha megvannak a bejáratott beszerző helyek a babát illetően, mint például a www.lord.shop.hu, akkor nem feltétlenül kell ilyen problémával számolni.

Én nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, mert a párom is rendkívül segítőkész mindenben és ideje is van rá a munka mellett, meg hát kellően korán sikerült rátalálnom a www.lord.shop.hu-ra, ahonnan tonna számra rendeljük be a legnagyobb fogyó eszközt a famíliában: a pelenkát. Ez lenne egyébként elvileg az a tétel, ami a legnagyobb feszültséget okozza egy kisgyerekes háznál. Miért? Hát leginkább mert folyamatosan elfogy. Nálunk se lenne ez másképp, hogyha nem pakolnánk be magunknak jó előre sok-sok raktár készletet ebből a csodából. Így mindig biztosítva van “az ellátási lánc” és senki sem nyűgös, sem a baba, sem pedig mi, szülők. És jut idő olyasmire is, hogy odafigyeljünk a saját étkezésünkre, a saját testünkre és a saját lelkünkre. Szerintem ez nagyon ritka dolog, ezért végtelenül hálás vagyok érte, hogy ez lehetséges.

Persze ha már a pelusokat a www.lord.shop.hu szállítja nekünk, akkor már más termékeket is szoktunk innen rendelni. Ami ehhez kapcsolódik, értelemszerűen a pelenkázó alátétek, a különböző nedves törlőkendők mind-mind innen érkeznek nekünk. Hát most minek keresgéljek, vagy menjek boltba személyesen még ezért is, ha egyszer ez a futár úgyis házhoz jön? Akkor már az a logikus szerintem, hogy amit csak lehet, ő hoz ki egy helyről. Így nekem is kevesebb dolgot kell megvennem, hogyha tényleg egy boltba tévedek.

De saját magunknak is szoktunk innen venni ezt-azt, nem csak a babának. Mert hogy van jópár olyan drogériában kapható termék a kínálatban, ami itt kedvezőbb, mint a bolti árakon. És erre persze megint ugyanaz az elv igaz, hogyha egyszer már úgyis jön a futár és hozza a pelusokat, akkor miért ne hozzon mást is, kevesebbért, nulla plusz várakozással és szállítási költséggel?! Szerintem ez még a hülyének is megéri.

Nem rég fedeztem fel, hogy a www.lord.shop.hu kínálatában például olyan is van, hogy havi pelenka és törlőkendő csomag. Nyilván, hogyha csomagban vesz valamit az ember, annak az a lényege, hogy úgy kedvezőbb lesz az ár. Ez persze itt is teljesül, a konkrét összegekért látogassátok meg magatok is a weboldalt, szerintem mindenképpen érdemes. És nem csak akkor, hogyha már van egy poronty a családban, hanem akkor is, ha még csak várjátok a csöppséget, vagy még csak tervben van a gondolata.

www.lord.shop.hu