Az egészséges táplálkozás nem drága, így jól jár a pénztárcám is

Szerintem az egyik legnagyobb tévhit, ami a köztudatban kering az egészséges, teljes értékű táplálkozással kapcsolatban, hogy hosszútávon megfizethetetlen, drága, emiatt csak kevesek kiváltsága. Ahhoz kétség sem fér, hogy érdemes megtalálni azokat az élelmiszer-lelőhelyeket, ahol tartósan baráti áron tudunk vásárolni, hiszen nagy árkülönbségek lehetnek, azonban én úgy látom, hogy más tényezők is fontos szerepet játszanak e történetben. Először is például az, hogy gyakran a nagy hype-nak örvendő élelmiszereket keressük, amelyek jelenleg divatosnak számítanak, sok recept kering velük online, vagy épp a “superfood” elnevezés miatt gondoljuk azt, hogy sokkalta jobb választás az adott alapanyag, mint a hozzá hasonlóak. Érdemes itt megemlíteni, hogy hosszútávon a minél színesebb táplálkozás – főleg a vörös és narancsszínű, valamint a zöld gyümölcsök és zöldségek fogyasztása – több haszonnal jár számunkra, mintha folyton csak a superfood-okra vadásznánk. A változatosság gyönyörködtet, ez ebben az esetben is igaz! Emellett érdemes figyelni, minek van szezonja, nem csak az ár és a minőség miatt. Minél közelebbről vásárolunk, helyi gazdáktól, termelőktől, annál inkább jobban járunk. Nincs is jobb annál, mint évszakról évszakra felfedezni hazánk kiváló terményeit.

Amióta naponta 5-6 féle gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, sokkal energikusabb vagyok, jóval kevesebbszer tör rám a farkaséhség, emellett pedig semmivel sem drágább ez az életmód, mint például a sok félkész és feldolgozott élelmiszer, sőt. Érdemes tenni egy próbát mindezzel!

Ha már a pénztárcabarát megoldásoknál tartottunk: szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy olyan webshopot, ahol szebbnél szebb táskákat, pénztárcákat és öveket tudtok az otthonotok kényelméből (vagy bárhonnan) beszerezni. Ez az oldal nem más, mint a Női pénztárcák – Anna táska webáruház, ahonnan én már számtalan rendelést bonyolítottam le, mindig gyorsan és problémamentesen. A szortimentet tekintve nem lehet panasz, ugyanis mindkét nem és bármely korosztály számára találhatunk megfelelő darabot – ezért is imádom ezt az oldalt, mert nem csak magamat, de másokat is meg tudok ajándékozni a termékeikkel. Így nektek is ajánlom, ha születésnapra vagy karácsonyra keresnétek valami olyan meglepetést, ami nem csak szép, de praktikus, hasznos és strapabíró is.

Hogyan tájékozódjunk a Női pénztárcák – Anna táska webáruházban? Az egyik opció, hogy a különböző menüpontok közül választva elindulunk a Márkák vonalán. Ha megnyitjuk ezt az aloldalt, akkor láthatjuk, hogy Tamaris (az egyik kedvenc márkám!), Jana (őket az Anna táska előtt nem ismertem), Bugatti (picit magasabb árkategória, de nagyon kifinomult darabjaik vannak), Anekke, Marco Tozzi, Dogs by Beluchi (ők szintén mind újak voltak számomra a webshop felfedezése előtt) és Heavy Tools (tinikorom kedvenc márkája!) termékek között tudunk válogatni. A sorrendet tekintve népszerűség, név, ár és újdonság alapján tudjuk a kínálatot rendezni, így mindenki a maga szempontjai szerint kezdheti felfedezni a Anna táskák világát.

De ha már Női pénztárcák – Anna táska webáruház, ne feledkezzünk el e praktikus kiegészítőkről sem! A visszafogottabb árnyalatok és a szivárványszínek híveinek sem kell csalódniuk a kínálatban, a különféle méretekről, az extra díszítésekről és egyedi mintákról nem is beszélve – hiszen a tárcák már rég nem csak arról szólnak, hogy a pénzünket és a kártyáinkat tároljuk bennük, hanem igazi design darabok is lehetnek.

Az övek csoportját tekintve inkább a klasszikusabb vonal híveinek kedveskednek, noha akad egy-két élénkebb színű darabjuk is. Azt mondanom sem kell, hogy az öveknél is visszaköszön az a minőség, ami a táskáknál és tárcáknál jellemző – mi családon belül mindent “teszteltünk” már, és nagyon meg vagyunk elégedve. Ezért is mutatom be nektek most ezt a webáruházat, mert biztos vagyok benne, hogy a náluk vásárolt darabok benneteket is hosszú távon fognak szolgálni.

Hiába az alapvetően is kedvezőnek mondható árak, egy-egy kisebb-nagyobb akciónak mindig örül az ember, ugye?! A weboldalon számos kedvezményes terméket találunk, nem ritka a 15 vagy 20%-kal csökkentett ár sem (vagy akár még annál is több, érdemes gyakran figyelni az ajánlatokat)!

Gyakori eset, hogy a kis- és nagykereskedők csak a nőkre fókuszálnak, mint fő célcsoport, azonban az Anna Táska Webáruházban a már említett, férfiaknak szóló termékek kínálata is kiemelkedő. Hasonlóan a női táskákhoz, övekhez és pénztárcákhoz, a férfi szortiment termékei is hozzák a megszokott szintet – biztos, hogy hosszú ideig szolgálják az embert, nem kell azon aggódni, hogy az esztétikum a színvonal rovására megy.

A házhoz szállítás praktikus és gyors, így még csak ki sem kell mozdulnunk otthonunkból, hogy bővítsük a kiegészítős gardróbunkat. Számomra ez nagy megváltás volt, így ha ti sem feltétlen szerettek fizikai boltban vásárolni, vágytok az online shopping kényelmére, de egyben a minőséghez és a jó árakhoz is ragaszkodtok, a lehető legjobb választás az Anna táska!