Az egészséges táplálkozás nem zárja ki a töltőanyagokat

Ráadásul ma már léteznek az arcfiatalítás “műfaján” belül tartós töltőanyagok is. És ott vannak a sebészeti beavatkozások még, amiket akkor nem tartok túl nagy kockázatnak, ha olyan ellenőrizhetően profi szakembert találunk, mint amilyen Dr. Kelemen Ottó, az Kelemed Plasztika sebész-főorvosa.

Rólam tudni kell persze, hogy extrém módon aggódom minden orvosi, komolyabb beavatkozás előtt, ezért is szólt az életem mindig inkább az egészséges táplálkozásról. Vannak nyomelemek és vitaminok, amik még a kollagén pozitív hatásait is növelik. C-vitamin, réz, B-vitamin – mind hasznos lehet, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy irracionálisan aggódtam akár valamilyen plasztikai beavatkozástól, akár másfajta kezeléstől, amit csak szakember végezhet. És azért nem kellene ennyire félnem, mert idősebb koromban még szükségem lehet ilyenre. El kell fogadnom, amit a tapasztalatok összesítése állítani tud: érdemes ilyenekbe belevágni, mert ritkák az elégedetlenséget kiváltó esetek.

Főleg, mert szembesültem vele, hogy jóval többen köszönhetik a szépségüket ilyen beavatkozásoknak, például a Kelemed Plasztika jóvoltából, mint kizárólag az egészséges táplálkozásnak és odafigyelésnek… Úgy értem, ismerek már a Kelemed Plasztikánál megfordultakat.

Még inkább növelte önmagam nyugalmas beleélését abba, hogy nekem is élnem kéne a lehetőséggel, mikor új munkahelyre kerültem és ott megismertem az azóta legjobb barátomként szeretettet embert, aki úgyszintén erre esküszik. Az arcfiatalítás ilyen módjai közül, például tényleg a Radiesse, tartós töltőanyagra!

Erre utaltam az előbb – mármint, hogy ilyen is létezik: “tartós töltőanyag”. Én kezdetben nem is hittem, hogy a barátom nem természetnél fogva ilyen friss és üde. 5 millió kezelésnél is több során alkalmazták már a Radiessét – mi az, ha nem a tapasztalattal alátámasztott eredmény, ami ennyire meggyőző?

Nem csak tartós, hanem biztonságos is. Ez szintén fontos. Na és, hogy fájdalommentes, ami megint csak segíthetett az elterjedésében, noha sokan mondják, hogy “a szépségért meg kell szenvedni”. Hát, ez sem mindig szükséges már. Szenvedni… Javaslom, hogy a linken nézzétek át, miket végez, és valósít meg a Kelemed Plasztika szakértő csapata és közössége, élükön Dr. Kelemen Ottó PhD-val!

És milyen sok táján a testünknek tudnak ajánlani általuk végzett, kellően begyakorlott és nagy szakértelemmel, hozzáértéssel kivitelezett dolgokat. Mondjuk, önmagában a Radiesse alkalmazható az orcán, az orrbarázda ráncoknál, szájzugi ráncoknál, az álltájékon, halánték környékén, és a kézhát területén. Hatóanyaga a hidroxi-apatit, amit az irha mélyebb rétegébe töltenek, legtöbb esetben. Találhatunk náluk, “arcfiatalítás” kategóriáján belül hyaluronsavas kezeléseket, szintén tartósabb töltőanyag az Ellansé, van karikás szem fiatalítás, Belkyra tokakezelés, mindenféle ajakfiatalítás, botox, kémiai hámlasztás, vagy mezoterpáia. Természetesen bejelentkezhetünk arcplasztikára is, mint ahogy több területén a testünknek végeznek plasztikai beavatkozásokat.

A főbb, testtájakra utaló főkategóriák között, az arcon kívül még fókuszálhatunk a Kelemed Plasztikánál az alakformálásra, amibe a kar, has, fenék, és a combok is beletartoznak, illetve van mellplasztika és intimplasztika is náluk. Galériák során keresztül győződhetünk meg róla, hogy milyen munkát végeznek, de már a főorvos, vagy a klinika leírásából is kitűnhet, hogy hazánk egyik leginkább profinak mondható társaságával van dolgunk. Ahogy ezen írásomat is elkezdtem azzal, hogy utaltam rá, az arcfiatalítás során használt töltőanyagok ma már sokkal tartósabbak, mint régen, úgy a műtéteket is sokkal nagyobb gonddal és biztonság-faktorral végzik.

És ne feledjük, egy magas szintű magán-szolgáltatásról beszélünk ilyen esetekben. Konzultálnak velünk, a főorvos mindig elérhető, az “utógondozás”, ami alatt a gyógyulásban való segítségadást értem, mind biztosított. Táplálkozzunk egészségesen. Őrizzük meg a formánkat, de adjunk egy esélyt az orvostudománynak minden olyan esetben, mikor valami már meghaladja a képességeinket. Megéri! Nincs mitől tartanunk, szemben az öregedéssel. Na, én attól nagyon is tartok…