Bioco vitamin rendelés – mert az én táplálkozásomnak fontos eleme

Mármint nem maga a Bioco vitamin rendelés, hanem az, hogy legyen otthon vitamin és étrend-kiegészítő nyomelem a legjobb minőségből. Az egészséges táplálkozás, mint olyan elég nagy fogalom, ami sok mindent átölel és sok területre kiterjedhet. Beszélhetnék itt most arról, hogy milyen fontos a rendszeres és színes táplálkozás, hogy mindenféle tápanyagot be kell vinni a szervezetbe, amitől aztán minden úgy fog működni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ez vonatkozik a fehérjére, szénhidrátokra, vitaminokra és minden másra is, ami az emberi szervezet megfelelő működését támogatja. Ebben egy olyan kategóriát képeznek a vitaminok és nyomelemek, amiket már hosszú évek óta kapszulás formában is lehet fogyasztani, hiszen a legtöbb esetben nincs olyan változatos étrendünk, hogy ezeket természetes úton is kellő mennyiségben juttassuk a szervezetünkbe.

Miből kellene hát elég mennyiség? Ehhez nagy segítséget adhat a biocity.hu oldala, ahol a Bioco vitamin rendelés oldalán csupa olyan készítmény sorakozik, amelyek tartalma kivétel nélkül szükséges a normál működésünkhöz. Ha tehát mondjuk nem vagytok benne biztosak, hogy a sokat emlegetett C-és D-vitaminok mellett még mik azok a dolgok, amik jól jöhetnek, akkor lessétek meg a BioCo virtuális kínálatát.

Bioco vitamin rendelés

Az olyan, talán hagyományosnak vagy hétköznapinak mondható termékek mellett, mint a C-vitamin vagy annak cinkkel, vagy D-vitaminnal társított verziói, nagyon sok különlegesség is felsorakozik a termékek között, amiket nem is feltétlenül tudnék, hogy mire való – ha nem nézném meg.

Ilyen különlegesség az én olvasatomban például a BioCo Cordyceps, vagy más néven a hernyógomba kivonat. Na most ez olyan dolog, amiről még sosem hallottam korábban, tehát nyilván megnézem – és nagyot nem is csalódok. A termékleírás oldalán az található, hogy a hernyógomba egy Tibet és Nepál térségében megélő gombafaj, amit az ázsiai orvoslásban már nagy múlttal alkalmaznak több területen is. Nekünk miért ne válhatna be?!

Egy másik, nem túl gyakori darab a zöldkagyló – ami már attól is igazán különlegesnek számít, hogy nincs benne adalékanyag. Ez azt jelenti, hogy nem valamilyen hordozóra viszik fel és keverik el a kagylót, hanem maga a kagyló az egész tabletta. A zöldkagyló – mint azt a biocity.hu-ról megtudhattam – azért vált ennyire kedveltté, mert rendkívül magas benne a glükózaminoglikán mennyisége, ez pedig szintén számos területen tudja kifejteni jótékony hatását.

További érdekesség, hogy a BioCo vegán termékeket is készít. Ez azt jelenti, hogy az alapanyagokat illetően a gyártási folyamat minden pontjában figyelnek arra, hogy a termékek megfeleljenek a vegánok speciális igényeinek. Ráadásul nem is 1-2 termékről beszélek, amikor azt mondom, hogy vegánoknak szán BioCo készítmények, hanem jóval többről.

Először is a hagyományos, vagy gyakori igényekre ott van a C+D-vitamin párosítás. Ez talán minden háztartásban jelen van valamilyen formában, hiszen most is mennyi szükség van rá – köszönhetően egyrészt a télnek, másrészt annak a helyzetnek, amiben már vagy két éve élünk. Ehhez szorosan kapcsolódik a Bioco multivitamin komplex tabletta, valamint a bioaktív B-vitamin is. Szintén különleges igényekre szolgálhat a fermentált glükozamint tartalmazó készítmény és hasonlóképpen az alga kalcium és tengeri magnézium keveréke, de van még porcokra és izmokra gyártott komplex termék is. Szóval érdemes körülnézni, akkor is, ha valaki esetleg vegán életmódot folytat.

A Bioco vitamin rendelés kiterjedhet olyan étrend-kiegészítőkre is, amik nem az immunrendszert erősítik, hanem más területeken nyújtanak segítséget. Például az alvásban. Ilyen a Valeriana Max termék, amit kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy segítsen azoknak, akik az álmatlansággal küzdenek.

A keringésünk egészségéért a gingko biloba tartalmú termék felelhet, ha megrendeljük a webshopból. Ez nagyon egyszerűnek hangzik, azon a keringés és az érfalaink minősége és állapota rengeteg dologért felelős – nem csak szervi, de mentális vonalon is, ezért nem szabad ezt sem félvállról venni. Ezt a csodaszert még lehet olyan formában rendelni, hogy abban fokhagyma és galagonya is legyen, amelyek szintén rendkívül jótékony hatással bírnak.

Oldalakig taglalhatnám még, hogy mennyi hasznos és fontos étrend-kiegészítőt és vitamint lehet rendelni a biocity.hu-ról, mint mondjuk a kollagén, a hialuronsav, az omega 3-6-9, a szerves magnézium, a pecsétviasz gomba kivonata, vagy mondjuk a csipkebogyó kivonattal kiegészített C-vitamin. De szerintem sokkal jobban jártok, hogyha meggyőződtök róla magatok, hogy mennyire nagy a választék a jobbnál-jobb termékek között és mennyire egyszerű dolog a Bioco vitamin rendelés a biocity.hu oldalról. Ez a webáruház mindenkinek szól és mindenkire gondol, érdemes a könyvjelzők közé tenni minél hamarabb.