Egészséges életmód népszerűsítése stílusos meghívóval?

A társasházunkban működik egy egészséges táplálkozással kapcsolatos vállalkozás. Ez annak köszönhető, hogy egy dietetikus lakónk is van!

Erzsi néni tanácsait, receptjeit mindenki mindig várja és szereti. Már az egész környéknek tudomása van erről a fantasztikus kezdeményezésről, és sokan érdeklődnek a téma iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy a művelődési házba is meghirdetünk pár foglalkozást. A szervezők és az előadó is úgy érezte, hogy erre az alkalomra egy igazán profi és tetszetős meghívóra lenne szükség…

Ekkor javasolta valaki, hogy ha valóban tetszetős és professzionális meghívót szeretnénk, akkor keressük meg a Color Nyomda weboldalát, és ott is nézzünk rá a meghívó készítéssel kapcsolatos https://www.colornyomda.hu/munkaink/meghivo-keszites/ oldalra.

A rendelési segédletként használható https://www.colornyomda.hu/munkaink/meghivo-keszites/ oldalon valóban hasznos információkat találtunk.

Olvashatunk itt az ideális meghívó méreteiről, valamint megismerhetjük a nyomtatás ideális paramétereit, továbbá a papírméreteket, papírok típusait, választható színeket és kivitelt. Emellett a felületkezelést és grafikai tervet, valamint következő lépcsőfokként egyéb kreatív lehetőségeket is bemutat a nyomda weboldala – például a 3D lakkozást – ami egyedi megjelenést adhat a meghívóknak, aztán az elkoszolódástól védő fóliázást, a prégelést, ami főként ábrákat emel ki arany és ezüst színekben. Emellett választhatunk sarok kerekítést, mely szintén díszítőelemként szolgál, valamint lehetőség van stancolásra és biegelés alkalmazására is.

Ha már megvan az elképzelésünk vagy ha még bizonytalanok vagyunk, akkor megkereshetjük a nyomda szakembereit. Erre a weboldalon egy online ablakocska is a segítségünkre van. Emellett a „Kapcsolat” fülre kattintva megtaláljuk az ügyfélszolgálat e-mail címét. Leveleinkre 24 órán belül válaszolnak. A honlapon megadott telefonszámokon 08.00 és 17:00 óra között a nyomda dolgozói mindenkinek készséggel állnak rendelkezésre.