Egészséges recept helyett a tökéletes lánybúcsúhoz adtam segítséget

A barátaim általában akkor kérik a segítségemet, amikor valami diétát akarnak kipróbálni. Számtalan előre elkészített diétát küldtek már el nekem azzal a kéréssel, hogy nézzem meg, mennyire tartható, mennyire egészséges.

Hajlamosak vagyunk egyébként azt hinni, hogy attól, hogy furcsa, egzotikus gyümölcsöket és távolkeleti alapanyagokat használunk, egészséges ételeket készítünk, de ez nincs így. Amikor egészséges étkezésre váltunk, akkor az a lényeg, hogy konkrét alapanyagokat hagyjunk ki az életünkből. Hiába egészséges a avokádókrém, ha azt fehérkenyérre kenjük teljes kiőrlésű helyett, vagy hiába hangzik egészségesek egy egzotikus saláta, ha az mogyoróval, hasonló olajos magvakkal van leszórva, kerülendő.

Sok étel van, ami magában egészséges, de ha csak azt fogyasztjuk, vagy túl sokat fogyasztunk belőle, az hiánybetegségekhez vezethet. Ezért az egészséges táplálkozás kulcsa a mértékletesség és a változatosság, tudatosság.

Szóval, azt hittem, hogy megint egy életmód tippet fog kérni a barátnőm, mikor rám írt, de nem erről volt szó. Nemrégiben közösen voltunk egy lánybúcsún, amit én szerveztem, és egy másik barátnőjét is ugyanoda szerette volna vinni. Készségesen átlinkeltem neki a honlapot, ahol találtam az ajánlatot.

A balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ biztosította a tökéletes helyszínt a közös barátnőnk lánybúcsújához.

A mi korunkban, sok lánybúcsún túlesve valahogy az ember, mikor rajta van a sor, a legtökéletesebbet szeretné, valami olyat, amin még nem volt. Így találtam ki, hogy menjünk le a Balatonra és ott hajókázzunk. Igyekeztem az egészet megszervezni, hajóbérlő irodákat, kapitányokat hívogattam, és akkor akadtam rá erre z oldalra. A BalatonPRO rendezvényszervezéssel foglalkozik, és a csapatépítők, konferenciák és céges rendezvények mellett lénybúcsúkat, legénybúcsúkat s születésnapi partykat is szervez.

Egy igazán különleges bulit akartam, így náluk foglaltam hajót. A hajó mellé korlátlan italfogyasztás is járt, na meg belépő a környék legjobb szórakozóhelyére. A vitorláson való éjszakázás után pedig kedvezményes reggeli és wellness belépő várt minket.

Az ara nagyon élvezte a bulit, ahogyan mi, a koszorúslányok és barátok is odavoltunk a buliért. Ezek szerint nagy sikert aratott, ha most is ide akar szervezni egy bulit a barátnőm.

Persze tele volt kétségekkel, mert most már nincs nyár, ha rossz az idő, nem lesz olyan élvezhető a vitorlás kirándulás.

Az oldalon megtaláltam, hogy időjárásra garanciát vállalnak, így, ha rossz az idő, máshova is mehetnek, visszaadják a foglalót, de ha akarnak, akkor a kikötő hangulatos bárjában is mulathatnak korlátlan italfogyasztással, egészen hajnalig.

Mondtam neki, hogy megéri kockáztatni, mert rossz idő esetén is felejthetetlen élményeket lehet szerezni a barátokkal egy bárban, kilátással a legnagyobb tavunkra.

Örülök, hogy megtaláltam ezt a céget, jól esik, hogy ennyire tetszett mindenkinek az általam szervezett party, pedig nem voltam biztos a dolgomban. Most pedig másnak is tökéletes lánybúcsúja lehet a vitorláson. Remélem, a szülinapi partymat is valami hasonlóan emlékezetes helyen tartjuk majd a barátaimmal.