Így szállíthatód a zöldségeket, gyümölcsöket

Egészségesen élni nem csak kifizetődő és – ha jól csináljuk – fenntartható, de élvezetes is tud lenni. Néhány finom gyümölcs és zöldség reggelente, egészséges, természetes forrásból származó ebéd, könnyed, finom vacsora. Ugye, hogy nem hangzik rosszul? Talán nem is annyira sok energia ezeket előállítani és néhány egyszerű szabályt betartani, mint amennyire elsőre nehéznek gondolnánk. Ha úgy döntötök, hogy belevágtok, azt hiszem nem fogjátok megbánni. Viszont: a friss gyümölcsöket és zöldségeket időnként talán nagyon megterhelő lehet szállítani, így nem árt hozzá egy autó.

Az autókat pedig bizony karbantartani is kell. Ha például eszünkbe jut, hogy Futómű beállítás Budapest, akkor fordulhatunk a Méta Autószervizhez. Van náluk Futómű beállítás Budapesten, autóátvizsgálás és állapotfelmérés, autó diagnosztika és hibakód kiolvasás, autó villamosság szerviz, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás, fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, gumicsere és gumi szervizelés, kipufogó csere és javítás, DPF szűrő csere és tisztítás, kuplung csere, javítás és szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés. Természetesen minden munka előtt alaposan átvizsgálják az autót, felmérik a problémáit, majd árajánlatot küldenek a tulajdonosnak. Csak azután kezdik el a munkát, hogy az autó tulajdonosa azt elfogadta. Így megelőzhetőek a váratlan kiadások, meglepetések a számla láttán.

A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező szakembereknek nem jelent gondot egyik amerikai, koreai és európai piacon lévő autó javítása sem. Legyenek ezek az autók idősek vagy modernek, a szerelők könnyen orvosolják a problémáikat.

A szerelők garanciát vállalnak minden elvégzett munkára és alkatrészre is. Nem csak az autókra, hanem a személyes igényekre is igyekeznek odafigyelni a műhelyben. Az autószervizben mindenkit rend és tisztaság vár, az ügyfelek klimatizált ügyfélváróban üthetik el az időt, amíg a szerelők elvégzik az apróbb javításokat. Ingyenes wifi is van a váróban, nem fog unatkozni az sem, aki nem visz magával könyvet, újságot.

De mit is nyújt pontosan a szerviz? Minőséget, hiszen a precízen elvégzett munka számukra alapvető, ahogy az is magától értetődő, hogy minden munkát megfelelő célszerszámmal végeznek el. A modern technika iránt is elkötelezettek, ami abban nyilvánul meg, hogy igyekeznek a folyamataikat digitalizálni, például van lehetőség online időpontfoglalásra, és az árajánlatot is online kaphatja meg az ügyfél. Garantálják a pontosságot is, ami annyit tesz, hogy amennyiben időpontot foglal, akkor biztosan fogadnak a megbeszélt időintervallumban, és nem kell hosszú, unalmas órákat várakozással eltölteni. Hangsúlyos a megfelelő tájékoztatás is, ami azt jelenti, hogy ha menet közben egy új problémára derül fény, akkor arról értesítik az ügyfelet, és nem kezdik el megoldani a jóváhagyása nélkül. A szervizbe telefonon vagy az online időpontfoglaló rendszerükben lehet könnyen időpontot kapni,  mindkettő elérhetőségük a weblapjukon érhető el.