Kinek miben áll az egészség…

Na meg az egészséges táplálkozás…

Ez elsősorban valamelyest filozófiai kérdés, szerintem. Van, aki a sportra esküszik, és azt mondja, amellett lényegében lehet fogyasztani mindent, még, ha mértékkel is. Van, akinek a hús mellőzése tűnik a legjobb útnak. Nekem pedig két dolog: a természetes alapanyagok, amik lehetőleg nem vegyszerkezeltek, és a multivitaminok.

Nagy mázli, hogy ezeket egy helyen csoportosulva, egy forrásból tudom mindig beszerezni. Mert a netbiobolt.hu olyan webshop, ahol bizony multivitaminok és egyebek is vannak még, az élelmiszer-összetevők, vagy az azonnal fogyasztható élelmiszerek mellett. Minden, ami bio!

A párom vegán, és még ő is tud itt, ezen neki fontos paraméter szerint szűrni az árusított dolgok listáján. A “bioba” több dolog belefér, és látjuk, ügyeltek rá, hogy más szempontok szerint is mérlegelhessünk. Viszont a bioból nem engednek.

Szeretem még ezt a boltot, mert mindenről leírják a fontos tudnivalókat. Így értelmezhetem, hogyan fogok tenni az egészségtudatosságért. A multivitaminok egyes fajtáiról pont úgy kapunk leírást, mint magukról a bio kajákról, vagy általánosságban egyes területekről, amiket ők fontosnak tartanak. Pl. a vegán étrendről is mindent elmondnak, itt: https://netbiobolt.hu/étrendek/vegán.

Ebből a webáruházból, mint a bio tisztítószer és a bio kozmetikumok beszerezhető.. Szóval “minden egyben” érzésünk is lehet vásárlás közben. Nagy fogás volt, egy áldás megtalálni a netbiobolt.hu-t! Imádjuk mind a ketten, mert imádunk egészségesen élni és minden olyasmit előnyben részesíteni, amin lehet időt spórolni.

Remélem Titeket is elkezdett érdekelni ez a kiváló hely. Én komolyan nagyon ajánlom őket bárkinek, szóval hajrá!

multivitaminok