Ne csak a táplálkozásunk legyen egészséges!

Én mindenféle módon óvom az egészségemet. Olykor disznóhúsmentes diétával, olykor paleo diétával, hogy minél kevesebb szénhidrátot fogyasszak, de én mást is teszek még ezért! Igyekszem törekedni rá, hogy a fókusz mindenre ráirányuljon, és ez is egy aspektus volt az élet-újratervezésem során: “elektromos kerékpár”.

Amikor az iménti szavakat írtam a keresőbe, és vetődtem például a motorbolt.co.hu-ra, akkor az élhető levegőért tüntettem egyébként sokad magammal a Kossuth-téren. Aznap fogadtam meg, hogy én csak elektromos közlekedési módokat választok mostantól, és erre kellett a motorbolt.co.hu. Ahonnan amúgy megvettem az első biciklimet is (perszonális egészség), és nemrég megrendeltem az első elektromos robogómat (a város levegőjének védelme).

Nézzétek szét, ezen a vonalon mit tehettek ti is akár: elektromos kerékpár. Persze, nem akarom az egészet az egészségtudatosság és kizárólag a zöld gondolat irányába elvinni, mert a Motorbolt webshopja messze nem csak erről híres. Hogy nekem így bevált, az inkább csak azt mutatja, hogy vannak ők is olyan széles látókörűek és van olyan választékuk is, hogy náluk sokan otthonra lelnek.

Ami éppen nem a témába vág, az az, hogy “hagyományos” motorosok is, hagyományos kétkerekűekkel “járnak ide” (akár online, akár az üzletükbe) mondjuk motoros ruházat megvásárlásának az igényével. Szóval ez is vonzó ebben a shopban, akárcsak az áraik, a kiszolgálás, az online vásárlási opciók, az esetenkénti ingyen kiszolgálás. Még talán sorolhatnám is tovább, de nekem tényleg egy a szempont: hogy elmondjam, vehettek innen elektromos meghajtású dolgokat (elektromos kerékpárokat), és ezzel beállhattok legalább szellemileg a mozgalmunkba! Várunk benneteket, akár csak szimbolikusan is!