A legjobb rágóka baba fogzásra

Az egészséges táplálkozást nem lehet időben elkezdeni. Nagyon fontos, hogy a kisgyermekek már kiskorukban is egészségesen étkezzenek, hiszen így fogják megszeretni ezeket az ételeket és később majd önszántukból választani őket.

És nem, itt nem arról beszélek, hogy a gyerekeket növényekkel kell etetni. Az egészséges étkezés egyáltalán nem erről szól. Sokkal inkább arról, hogy fehérjében és rostban dús ételeket fogyasztunk, mellőzzük az előre legyártott dolgokat, nem fogyasztunk sok cukrot és szénhidrátot. Ez nem egy nehéz dolog, csak az emberek nincsenek hozzászoktatva.

Én a kisbabámnak is mindent magam készítek el. Nem veszünk bolti babakaját, hanem én szoktam mindenféle pürét elkészíteni. Az egészséges táplálkozáshoz és a jó étvágyhoz azonban az erős kis fogak is elengedhetetlenek. A baba fogzásra egy úgynevezett rágómakit vettünk, amire az imaginebaby.hu oldalon találtunk rá és egyből odavoltunk érte.

Ez a kis rágómaki rengeteg színben elérhető, így tényleg mindenki megtalálhatja a megfelelőt. Mi egy csodaszép kék árnyalatot választottunk. Így nem csak hasznos baba fogzásra, de még jól is néz ki és megy a kisfiunk dolgaihoz.

A rágóka segít enyhíteni a pici fájdalmait, miközben gyengéden masszírozza az ínyét. Javítja a babák motorikus képességét és megnyugtatja a fájó pontokat. Szülőként is nagy segítség, hiszen ezzel a rágókával könnyen be tudjuk adni a kicsinek a különféle fájdalomcsillapító géleket. Egyszerűen csak rákenjük a makira, majd a segítségével belemasszírozzuk az íny fájó részeibe.

Praktikus és könnyen tisztítható, hiszen akár mosogatógépbe is behelyezhető, vagy sterilizáló géppel is fertőtleníthető. BPA mentes anyagokból készült CE jelöléssel, valamint FDA minősítéssel is rendelkezik.

Közel 11 cm magas és nem szétszerelhető. Így nem kell félni attól, hogy a gyerek lenyeli, vagy leesik, lejön valamilyen kis darab, ami szintén a torkán végzi.

Már azzal lenyűgözött minket, hogy a weboldalon nagyon pozitív értékelései voltak. Mindenki szinte csak dicsérte és arról írt, hogy ki sem tudják venni a kisgyerek kezéből. Ez azóta nálunk is így van. Ha megpróbálnánk elvenni tőle akkor jönne a sírás, vagy a hiszti. Így hát a kedves kis rágómaki mindenhova jön és utazik velünk, amit őszintén szólva nem is bánok.

Mindenkinek ajánlom, hogy szerezzen be egy ilyet gyermekének, hiszen csak jót tehet vele. Ezzel a szuper rágókával mindent megtehetsz azért, hogy kisgyermekednek egészséges és erős fogai legyenek majd, amik persze fájdalommentesen bújnak ki.