A MotorTire-től mindig hamar megkapom az abroncsokat

Az utóbbi években sajnos diagnosztizáltak nálam néhány olyan betegséget, amelyekről valahogy abszolút nem szól a fáma, pedig megfelelő étrenddel, táplálkozással és úgy egyáltalán a megfelelő életvitel mellett egyrészt jól kordában tartható, másrészt amúgy megelőzhető is lett volna… nyilván ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni: ami fekszik, az nyugszik, de mindenesetre teljes életmódváltásba fogtam. Sok termékről viszont elmondható volt, hogy megérte inkább megrendelni őket különböző webáruházakból, bár azt hozzá kell tennem, hogy az is sok időbe telt, hogy megtaláljam azokat a webáruházakat, ahonnan valóban megéri rendelni és nem ér csalódás sem a rendelt termékek minőségét, sem pedig a kiszállítást vagy éppen a garanciaigényt illetően.

Pár hónap után azért szerencsére sikerült megtalálni a számomra megfelelő helyeket, több esetben még a személyes átvételt is meg tudtam oldani – viszont egy másik nagyobb rendelési tétel is állt előttem, ami miatt kicsit aggódtam, és ez nem volt más, mint a motoromra az új abroncsok vásárlása – eléggé megsínylették velem az utóbbi éveket.

Végül némi utánaérdeklődés után azt ajánlották, hogy a motortire webáruház honlapját lenne célszerű felkeresnem a nagyon kedvező szállítási, átvételi lehetőségeik miatt és mert nagyon megbízhatóak. Mivel igazából nem is nagyon volt más ötletem, kíváncsian kerestem rá a weboldalra, hogy megnézzem magamnak is: őszintén megmondom, pozitív csalódásnak bizonyult! Alapvetően beértem egy jobb minőségű használt termékkel is, ami miatt nagyon örültem, hogy azt is forgalmaztak az újak mellett – így azért némileg költséghatékonyabban meg tudtam úszni az abroncs cseréjét. Mindemellett nagyon gyors házhozszállítást vállaltak, amennyiben munkanapokon délig leadásra kerül a rendelés, akkor annak a feldolgozását még aznapra vállalták. A webáruházban tudtam fizetni előre utalással, bankkártyával, de választhattam volna még akár utánvétet is, bár ezt amúgy annyira egyébként sem szerettem, így maradtam a kártyás lehetőségnél. Az általuk használt futárszolgálatot is ismertem és velük is csak jó tapasztalataim voltak, így bele mertem vágni a rendelésbe, már csak azért is, mert minden termékhez megadtak minden fontos specifikációt, amire még szűrni is lehetett a kereséskor, így nagyon részletes eredményeket kaphatunk.

Ha valaki a közelben lakik, annak más szuper lehetőséget is adnak: ha az ember egyeztet velük időpontot, saját szervizükben vállalják az abroncsok szakszerű cseréjét, de egyébként is foglalkoznak autók szervizelésével, így biztos, hogy szakértő csapattól kerül ki minden rendelés. Szóval végül leadtam a rendelés és vártam, hogy kiérkezzen, hogy aztán kicseréltethessem: szerencsére valóban nem kellett rá a kelleténél egy perccel sem többet várnom, a megadott határidőn belül megkaptam a hőn áhított csomagomat. A rendelésem tartalma is tökéletes volt, sokkal jobb, mint amire számítottam. Én nagyon örülök, hogy a motortire webáruházat választottam, a későbbiekben is csak így tervezek tenni!