Az egészséges életmód egyik összetevője: legyenek rendben a cégügyeid

Azt gondoljátok esetleg, ha saját cégetek van, az mindig stresszel jár? Hogy nem lehet odafigyelni, hogy ne egész nap lósastok-fussatok a céges dolgok után, és úgy biztos nem lesz idő ügyelni az egészségre? Napjában pont elégszer, jól beosztva eleget enni? Se többet, se kevesebbet? Szervezzétek hát úgy az életeteket, hogy maradjon idő az egészséges táplálkozásra való odafigyelésre is például. Ez fontos. Az egészség pótolhatatlan. Ha saját cégetek van, vagy most alapítanátok, keressetek csak rá erre: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Meg fogtok lepődni, mennyi tehertől megszabadulhattok. Azoknak is ajánlom, akik más székhelyet akarnak, mint az otthonuk, ami eddig volt, esetleg.

Ez egy olyan szolgáltatás, ami tényleg azt garantálja, hogy ne nyomjon agyon benneteket az otthonotokban a munka. Ne oda érkezzen minden, ami hivatalos, ha nincs külön székhelyetek, akkor lehessen egy cégbíróságon bejegyzett cím, ami a cégetekhez kötődik, és nem a házatok, vagy a lakásotok az. Hogy tapasztalt ügyvéd intézzen mindent. Ez a mi Kft-nk egyik sikerének is a titka. Dobjatok le ti is egy csomó nehezéket! Hogy kezelje valaki a postátokat és értesítsen mindenről, de ehhez ne kelljen “bejárnotok” oda.

Elmondhatnám pontról-pontra, én hogyan csináltam, de nem muszáj pont úgy belevágni egy Kft megalapításába, ahogy én tettem. Kft-t alapíthattok például már egyedül is, nincs korlátozva a tagok száma. Ha van saját székhelyetek, akkor díjköteles a szolgáltatás, de ha budapesti, vagy újlengyeli székhellyel alapítotok, akkor csak azt kell fizetni. Három külön “csomag” van tehát, ha az általam linkelt oldalra ránéztek.

A székhelyek jellegéről külön is tájékozódhattok, ha rájuk kerestek: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Illetve mindenképpen olvassátok el, hogy ez tulajdonképpen mit is foglal magában. Meg is jelenhettek a székhelyen, kiváló helyeken található a legtöbb lehetőség, de ott intéznek mindent nélkületek is, ami a bejegyzett címmel kapcsolatos ügyintézést jelenti. Jelzik, ha “van valami”.

Egy Kft bejegyzése általában 2-3 napon belül megtörténik. Ha bármi közbejönne, akkor sem több sokkal egy hétnél. Ekkor megkapjátok az adószámot is. Ezután lehet bankszámlát nyitni, amihez személyes megjelenés kell. De alátámaszthatom, hogy a folyamat során, ha a topcegalapitas.eu-t választjátok, a személyes dolgokat a legtöbb esetben megspórolhatjátok. Szerintem ez a legjobb benne, sok egyéb előny mellett.

Alapíthattok Bt-t is, de a meglévő cégetek módosítása ügyében is őket ajánlom. Az alapszintű változtatás olcsóbb, de lehet átruházást és tagcserét is eszközöltetni. Pontosan le van írva ezeknek is a menete a topcegalapitas.eu oldalon!