Az egészséges polcrendszer!

A csapból is az folyik, hogy egészséges táplálkozás így, egészséges táplálkozás úgy… Mindenki próbál minket meggyőzni afelől, hogy az ő termékük a legegészségesebb, és tömve van a fejünk mindenféle információval.
Valóban a legfontosabb az, hogy mit, és mennyit eszünk. Nem csak a minőség, a mennyiség is számít! Egy kiegyensúlyozott, gondosan átgondolt étrend alapvető feltétele az egészségünknek; egy kis odafigyeléssel megelőzhetőek vele a legkomolyabb betegségek is.

Mit tehetünk a hétköznapokban az egészségünk megőrzése érdekében, mi az igazság? Őszintén szólva elég egyszerű a recept! Minden nap minimum 300 gramm zöldséget, és gyümölcsöt, emellé pedig napi másfél-két liter vizet vigyünk be – mondjuk a cukros üdítők, lónyálak, és társaik helyett. Ha nagyon nem bírjuk a sima vizet, esetleg vátsuk ki citromos, vagy ízesített változataival, de a száz százalékos gyümölcslé is megteszi. Részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű, magvas kenyérféléket, és alkalmazzunk inkább édesítőt cukor helyett (vagy legalább barna cukrot), sóból pedig minél kevesebbet. Étkezzünk változatosan, sokszínűen, ahova tehetjük, menjünk gyalog; napi 10 ezer lépés az előírt mennyiség. Bátran merjünk elsétálni a munkahelyünkre is, – ha ülőmunkát végzünk, akkor főleg. Egy raktárosnak – aki egész nap polcok között mászkál – biztos, hogy megvan a napi lépésszáma, de az ilyen munkát végez, annak sem árt mondjuk egy jó kis jóga, amiben átnyújtja megfáradt izmait.

Ha már a polcoknál járunk, érdemesnek tartom megemlíteni, hogy a vállalatok és cégek számára szerencsére egyre fontosabbá válik, hogy termékeik és alapanyagaik tárolása és mozgatása korszerű raktártechnikai körülmények között történjen, s az erre a célra kialakított terület a raktározás szempontjából a lehető legoptimálisabb kihasználtsággal működjön, és hogy ne kelljen kilométereket sétálni. A Racking Log cégcsoportja több mint 25 éve működik sikerrel a raktározási, áru-, és irattárolási termékek piacán, kielégítve egyre több megrendelő igényeit, köztük pontosan azoknak a vállalatoknak, és cégeknek, akik számára elengedhetetlen a hatékony tárolástechnika. A Racking Log célja, hogy munkatársai szakmai tudásának, és több évtizedes tapasztalatát felhasználva, ügyfeleik egyedi igényeire szabva – mind a költséghatékonyság, a minőség, és a megbízhatóság terén – maximálisan teljesítsék az elvárásokat. Ezt mi sem igazolná jobban, mint a külföldön szerzett referenciájuk, és nemzetközi tapasztalatuk. Európa több pontján számos raktártechnikai projekt részeseiként jeleskedtek, nemzetközileg elismert szakismeretüknek köszönhetően pedig a legkorszerűbb megoldásokat tudják kínálni ügyfeleiknek. A kézi raktározásra, irattározásra vagy otthoni használatra is tökéletesen alkalmas fémpolcok igen előnyösek lehetnek bárki számára. Egyrészt kiváló ár-érték arányuk, nagy teherbírásuk, és meglepően könnyen és egyszerűen szerelhetőek össze, másrészt mert garantáltan magas a minőségük. Gond nélkül a vevő egyedi igényeire szabhatóak, és a kiszállítással sem lesz probléma, hiszen az is rendkívül hatékony, gördülékeny lefolyású, és gyors.

A RackingLog – mint a raktározás szakértői – kézi rakodású csavarmentes fém Salgó polc rendszereinek teljes megismerése azonban ennél sokkal összetettebb. A polcok 33 mm-ként állíthatóak, teherbírásuk polconként 130-280 kg. A termék az egyik legelterjedtebb polc az EU-ban, illetve gyártói garanciával, TÜV és ISO minősítéssel is rendelkezik. Kis súlya, sokoldalúsága és egyszerű összeszerelhetősége révén a termék ideális a manuális raktározásra. Csavarmentes polcaikat  2-3 napon belüli kiszállítással, garanciával kínálják, amiket kifejezetten kézi raktározásra, irattározásra vagy otthoni tárolásra fejlesztettek ki. Magánszemélyeknek az otthon melegében is jól mutat, de akár a garázsba, gardróba, pincébe, és még a kamrába is alkalmazható. Cégek számára az irattároló polcok a raktárba, irodába, műhelyekben is megállják a helyüket, állami intézményekben pedig kész állványrendszerként működhetnek így például archivált produktumok tárolására is tökéletesek. Kérjen díjmentesen ajánlatot most!