Cukormentes és gluténmentes táplálkozás előnyei

Nagy gondot fordítok az egészséges táplálkozásra. Gyakran vásárolok bioboltban, megnézem a vásárolt termékek csomagolásán, hogy milyen összetevőket tartalmaz az étel. Az egészséges táplálkozás iránti rajongásommal megfertőztem az egész családot. Tudatosan figyelünk, hogy főzéskor ne használjunk fehér lisztet, illetve kiváltsuk a cukrot a legjobb minőségű édesítőszerekre. Szerencsére ma már nagyon sok biobolt webáruház is elérhető, így sokkal könnyebb az egészséges táplálkozásra figyelni, mint néhány éve. Számos édesség kapható amelyet cukor és gluténmentesen készítenek. Egyre több cukrászda szakosodik arra, hogy egészséges alapanyagokkal dolgozzon, és figyelnek a laktózérzékenyekre is. A süteményeiken feltüntetik az adalékokat, megnevezik az összetevőket, kiírják, hogy mennyi kalóriát tartalmaznak.

Legutóbb is a kedvenc mindenmentes cukrászdában találkoztam a barátnőmmel. Zsófi nagyon lelkesen gesztikulálva érkezett, még le sem ült, már nyomta a kezembe a telefonját. A sinsay kedvezmények akcióit mindenképpen nézzem meg a kuponkodok.hu oldalon! Egyből jókedvem kerekedett a hír hallatán. Ugyanis nagyon szeretem ezt fiatalos márkát, mindig találok magamnak valami kedves ruhadarabot. Biztos voltam benne, hogy most sem lesz másképp, az aktuális sinsay kedvezmények hozzájárulnak, hogy bűntudat nélkül vásároljak egy-két nőies ruhadarabot a magam számára.

Itt volt az ideje, hogy a kuponkodok.hu oldalt is egy kicsit jobban megismerjem. Rendszeresen követem az akcióit, figyelem az aktuális kuponjaikat, de rájöttem, hogy magáról az oldalról elég keveset tudok. Azt is most tudtam meg, hogy magyar tulajdonban lévő cégről van szó. Több, mint hatszáz oldal kuponját kínálják egy helyen összegyűjtve, tematikusa elrendezve, a vásárlók számára átláthatóan tálalva. A kuponok folyamatosan frissülnek, a kedvezményeket rendre aktualizálják. A sinsay kedvezmények oldaláról közelítettem meg a Kuponkódokat, de számos más neves márka és webáruház akciója is elcsíphető az oldal közreműködésével.

sinsay kedvezmények

A főoldalról indultam, szerettem volna részletesen tájékozódni a kedvezmények mennyiségéről és mértékéről. Rögtön több, mint négyezer kupon tárult a szemem elé. Lefele görgetve az oldalon a felsorolásból megtudtam, hogy melyek a legnépszerűbb webáruházak, amelyeknek a kuponjait itt biztosan megtalálom. Szerepelt köztük többek között az Ecipo, Notino, Sinsay, Rejoy és a Hervis.

Kíváncsiságból az “Üzletek” fülre kattintottam, hogy jobban megismerjem az itt jelenlévő boltokat, de csak a legnépszerűbbeket olvastam át. Viszont az összes webáruház ABC sorrendben felsorolva megtalálható az érdeklődő számára. A “Kategóriák” fül alatt rájöttem, hogy milyen sokat segít, ha valamilyen tematikus rendszerbe foglalják ezt a rengeteg kupont. Így a kínálat teljesen átláthatóvá vált. Csak rákattintottam az engem érdeklő főkategóriára, például a szépségre, egészségre, és kidobott több, mint négyszáz kedvezményt ebben a témakörben.

Az “Állatok” kategória több, mint negyven kuponkódot és még számos akciót tartalmazott. Akár kutya, akár macska vagy egyéb kisállat van a birtokunkban, biztosan találunk számára egy olyan egy kedvezményes kupont, amelynek beváltásával gondoskodhatunk róla.

A Top 50 kupon alatt megtudhatjuk, hogy jelenleg melyek a legnépszerűbb akciók és kuponkódok. Egy másik fülön megismerkedhetünk azokkal a webáruházakkal, amelyeknek a kuponjai kizárólag a Kuponkódok.hu oldalon találhatóak meg. A “Hamarosan lejáró kuponok” is külön csoportot képeznek, érdemesnek találtam átolvasni őket.

Az online akciós magazinokról sem feledkeztek meg. A legnépszerűbb online akciós újságokban is böngészhetünk, ha kedvünk támad, mert a kuponkodok.hu biztosítja ezt a lehetőséget is.

Mire Zsófi barátnőmmel befejeztük cukor, laktóz és gluténmentes süteményeink elfogyasztását, addigra már naprakész voltam nem csak a sinsay kedvezményekkel, hanem számos márka és webáruház akciójával. Várom Zsófi további észrevételeit, hátha valami izgalmas kupon elkerülte volna a figyelmemet. Utána sietek haza, hiszen már csak a vásárlás maradt hátra.