Egészségesen, balesetmentesen igyekszem élni a mindennapokban

Az, hogy egészségesen étkezem , tulajdonképpen mondhatni, hogy egy baleset megelőzési lépés. Nem szigorúan véve a balesetekről van szó, de az egészséges táplálkozás nagyban hozzájárul a betegségek kialakulásának megelőzéséhez.

Az életben sok olyan dolog van, amit kifejezetten megelőzés céljából teszünk. Hiszen nem biztos, hogy esni fog a hó, mégis már novemberben feltesszük a téli gumit, smint pedig elmúlik a tél és tavaszodni kezd, nyárira váltunk.

A téli gumi nagyon fontos, ahogyan a nyári is. Mindkettőnek olyan tulajdonságai vannak, amik az adott évszak átvészeléséhez feltétlenül szükségesek, ezért nem szabad cserélgetni őket. Mi sem járunk kabátban 40°C – ban, az sem jó, ha a kocsikeréken otthagyjuk a téli gumit nyáron, vagy éppen fordítva.

Amikor a tökéletes gumit keressük, először mindig azt kell megnézni, hogy melyik az a méret, ami nekünk kell, majd utána lehet mazsolázni a márkák között, akkor mát lehet véleményeket olvasgatni.

Én a gumidiszkont.hu/nyari-gumi oldalról szoktam venni az autógumikat, mert itt nagyon sok márka megtalálható a legkülönfélébb méretekben. Nem csak postázva lehet kérni a termékeket, hanem át is lehet venni őket az átvételi ponton, aminek az a sajátossága, hogy igény esetén fel is teszik a kerékre a gumit, amit vett az ember. Így biztosak lehetünk benne, hogy jól lesz felszerelve az a gumi, nem fog lötyögni, de nem is lesz túl erősen ráhúzva a csavar.

A gumidiszkont.hu oldalon mindig vannak akciók, így ha azonnal, SOS-ben kellene egy új autógumi, akkor is lehet akciósat találni, amit a kényelmünk érdekében akár otthonra is rendelhetünk.

Én mindig lecserélem az autógumikat az évszaknak megfelelően, hogy ne érjen meglepetés, és ne kockáztassak. Sajnos sokan vannak, akik nem tesznek fel megfelelő gumit, így főleg télen nagyon sok baleset adódik ebből.

Pedig igazán nem olyan drága lecserélni a kerekeket, amennyiben az ember tudja, hogy hol keressen. A gumidiszkont.hu/nyari-gumi-ban még sosem csalódtam, nekem ők az abszolút kedvenceim, főleg a hatalmas választékuk miatt.