Ha egészségesek vagyunk akkor vagyunk a legszebbek

Amikor egészségesek vagyunk, akkor vagyunk a legjobb formánkban. Ilyenkor tudjuk a legjobbat kihozni magunkból és az egészség látszik is rajtunk. Hiszen ilyenkor jól érezzük magunkat a bőrünkben. Amikor jól vagyunk és harmóniában vagyunk önmagunkkal és a körülöttünk lévő dolgokkal, akkor az mindig meglátszik rajtunk, hiszen szinte sugárzunk ilyenkor. Ha egészségesen táplálkozunk, figyelünk az elegendő mozgásra és a mentális jólétünkre is, akkor bizton állíthatjuk, hogy mindent megteszünk az egészségünk megőrzése érdekében.

Ezt a fajta gondolkozást szerencsére a családomban is fontosnak tartja mindenki. A férjem is olyan gondolkozással rendelkezik, ami a folyamatos fejlődést és a prevenciót fontosnak tartja. Ezért a gyerekeinket is ennek a fényében neveljük.

Amikor az esküvőt tervezgettük és az esküvői fotós után kutattunk, akkor nem volt egyszerű dolgunk. Az interneten nagyon sok esküvői fotós közül tudtunk választani, de olyat szerettünk volna megbízni ezzel a feladattal, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, megbízható, igényes és egyedi stílusa van. Ezen szempontok alapján már nem sok esküvői fotóst találtunk.

esküvői fotós

Végül a választásunk Szoboszlai Kriszti fotósra esett. Neki a honlapján jó pár esküvői referencia képet láthattunk és ezek alapján a legjobb választásnak bizonyult számunkra. Nagyon szép képeket készít, látszik rajtuk az egyediség és az átgondolt koncepció. Nem csak úgy kattintgat össze vissza, hanem meglátja a szép és megható pillanatokat is. Nekünk pedig pont egy ilyen esküvői fotósra volt szükségünk.

A weboldalát elolvasva nagyon sok hasznos információt megtudhattunk magáról a fotózás menetéről, Szoboszlai Krisztiről és a különféle fotózás fajtákról is. Hiszen nem csak esküvői fotózást vállal, hanem ezen kívül lehet hozzá menni még kismama fotózásra, jegyes fotózásra, fine art, gyermek/ családi/ portré fotózásra, illetve élményfotózásra is van lehetőség. Ha valami egyébre lenne szükséged, akkor van még glamour és művészi fotózásra is lehetőség. Mindegyik fajtáról részletes leírást találsz és az árak is pontosan fel vannak tüntetve. Amennyiben stúdió fotózást szeretnél és nem a természetben akarod elkészíttetni a fotókat, akkor annak plusz díja lesz. De a honlapon erről is tájékoztatnak.

Szoboszlai Kriszti egyébként egy díjnyertes fotós, hiszen már korábban elnyerte a Portrait Master Award fotós díjat.  Ezért ha őt választod fotósodnak, akkor egy szakmailag is elismert szakemberrel dolgozhatsz együtt. Szerintem az ilyen díjak és versenyek nagyon jó visszajelzések tudnak lenni nem csak a fotósnak, de a leendő modelljeinek is. Hiszen így nem csak amatőr szemmel gyönyörűek a képei, de ezek szerint szakmai szemmel is. Az ilyen visszajelzések mindig sokat tudnak dobni egy fotós megítélésén.

Ha kiválasztottad, hogy milyen fotósorozatot szeretnél készíttetni magadról, a családodról, a gyermekedről vagy a pároddal együtt, akkor már csak a fotó csomagot kell megadni. Van alap, exkluzív, VIP és MIX csomag is. Ha több retusált fotót szeretnél és igényled a professzionális fodrászt és sminkest is, akkor a VIP csomag lehet a neked/ nektek való, mert ennek a csomagnak az árában ez a szolgáltatás is szerepel.

Amennyiben valamelyik szerettednek hamarosan itt a születésnapja vagy névnapja, esetleg valamit ünnepelni fogtok és még nem tudod mivel lepd meg, akkor egy fotózás ajándékutalvány nagyszerű választás lehet. Ezzel olyan élményt tudsz ajándékozni neki, ami életre szóló is lehet. Az ott készült képekben legalábbis élete végéig gyönyörködhet.

Válassz profi fotóst az esküvődre vagy lepd meg egyik barátodat egy fotózással! Szoboszlai Krisztivel a nagyszerű hangulat, az összhang és a szemet gyönyörködtető képek nem fognak elmaradni. Foglalj hozzá időpontot minél hamarabb, hogy le ne maradj erről az élményről!