Lefogytam, a ruháim meg leestek rólam

Volt egy ráeszmélésem, hogy valószínűleg azért nem érzem jól magamat a bőrömben, mert elég rendszertelenül étkezem. Ezen igyekeztem változtatni. Mióta egyedül élek, rájöttem, hogy a sok egyéb teendő mellett ehhez nem is olyan egyszerű tartanom magamat. Mármint a rendszerességhez. Sokszor azon kaptam magamat, hogy az egyetemről vagy a munkából hazamenet inkább csak beugrottam a legközelebbi gyorsétterembe. Legtöbbször a reggelik is elmaradtak, a több alvásért áldozatot hozva.

Nem volt egyszerű, és nem ment egyről a kettőre. Sikerült szépen lassan egy rendszeres táplálkozási rutint bevezetnem magamnak. A lényeget most sem arra helyeztem, hogy bármi áron csak salátán éljek. A dolog esszenciája a változatosságon alapszik. Meg persze nem a heti öt hamburgeren. Bevezettem a reggelizést, az ebédet és a vacsorát. Inkább többször kisebb adagokban étkezek, minthogy egyszerre több ezer kalóriát vigyek be, kiéhezve. Ez az életmód azonban ahhoz vezetett, hogy egy méretet lefogytam. Ezelőtt sem voltam molett, de egészséges mértékben sikerült kilókat is veszítenem. Ez meg ahhoz vezetett, hogy kábé az összes nadrágom lecsúszik rólam, a szűk pólóim pedig lógnak rajtam. Újabb krízishelyzet állt fenn a gardróbomban.

Ahogy említettem, már eleve a rendes étkezésre se szántam rá az időt, hát akkor nem beszélve a ruha vásárlásról. Szükségem volt valami gyorsabb megoldásra. Aztán persze a vagyonom se szorított ki a házból, nem tudtam hogyan is tudnék egy teljes ruhatárat lecserélni. Már megvolt, hogy a legjobb megoldás ezekre a problémákra az olcsó ruha rendelés lenne, de fogalmam sem volt, hogy honnan. Barátnőimnek elpanaszkodtam a bajomat, és egyikük előállt a DressPack oldalával.

Nagyon reméltem, hogy ez egy megfelelő megoldás lesz. Nos, hogy ne kelljen a bejegyzés végéig izgulnotok, elárulom, hogy szinte már csak innen vásárolok. Az elmúlt nyári időszakban annyira király szezonális darabokra csaptam le, hogy el se hinnétek. De nem szűkítem a kört, bármely alkalomra lehet bőven válogatni. Ja! Mert persze, a DressPack alapvetően egy használtruha-webáruház, de mielőtt itt be is zárnátok, várjatok egy kicsit.

A DressPack kivételes abban, hogy kizárólag olyan válogatott ruhadarabokat árulnak, amit például az ő csapatuk még szívesen felvenne. Tehát a jó minőség az abszolút garantált, tutifixen nem rongyokat fogtok kézhez kapni. Azt sem hagyom ki, hogy outlet darabokat is ki lehet fogni az oldalukon. Én vettem már ilyet is, olyat is, és minden kifogástalan volt. A másik macerám az nekem most a méret volt, fontos számomra, hogy tényleg passzoló darabokat találjak. Az a helyzet, hogy minden egyes ruhát lemérnek, az adott típusú ruhadarabnál a releváns adatokat. Ezek alapján csak le kell mérnem egy saját ruhámat, ami jó rám, és voilá, tutira nem kell a visszaküldéssel sem bajlódni.

Az olcsó ruha rendelést azt hiszem egész jól letudtam, így, hogy egy barátnőm rávilágított erre az oldalra. Ami miatt sok időt sem kell rászánnom, az az, hogy rengeteg szűrő lehetőség áll rendelkezésre az oldalon. Szóval abszolút nem olyan, mint egy rendes bolti turkáló, ahol száz meg száz állványt kell végigböngésznünk egy-egy számunkra tökéletes darabért. Mindig egyszerűen csak az S-es darabokra fókuszálok, olyan típusú ruhából, amilyenre épp szükségem van. És kész is a vásárlás, otthonról, a kanapéból, néhány perc alatt. Az időm és a pénzem is megmentve, hála a DressPack-ről való olcsó ruha rendelésnek.

olcsó ruha rendelés

A kiszállítási rendszerük rendkívül gyors, mindig 3 munkanapon belül megérkezik tőlük a csomagom. Mivel bármikor tudom csomagautomatába kérni, ezért nem kell otthon várnom a megrendelésemet, csak elszaladok érte, amikor tudok. Tényleg kifogástalan, jó minőségű, pénztárca kímélő…

Szerettem volna nektek is ajánlani a DressPack-et, az olcsó ruha rendelés koronázatlan királynőjét. Nemcsak olyan problémákra, mint amilyenek nekem álltak fenn, hanem egyszerűen bárkinek. A second-hand vásárlás kedvelőinek, azoknak, akik online szeretnek shoppingolni, meg azoknak, akik egyszerűen szeretnek egyedi darabokhoz, jó áron hozzájutni.