Nem minden az egészség, a szépségért többet is kell tenni

Az egészséges életmód folytatásával természetesen elérhetünk – bizonyos fokig – egyfajta üdeséget, kisimultságot és frissességet a hétköznapokban. És, hát szeretünk hinni benne, hogy mindenek felett áll a természetes szépség, és egészség, így ennek az elérésére törekszünk. Ugyanakkor, aki már olyan korban van, mint én, tisztában van azért vele, hogy egészség ide, vagy oda, az idő múlása nem visszafordítható, így akkor is elkezdjük többségünkben kutatni a “csodaszereket”, ha eredetileg megpróbáltuk enélkül megúszni.

Én ma már azt mondom: nem kell megúszni. Az is egy túlzó dolog, hogy a “szépségért meg kell szenvedni”. Tenni kell érte, de messze nem mindig szenvedés a dolog. Annyira sem, amennyire az egészséges életmód megtartása az, sokszor. Én például találtam egy jó kis módszert, amivel csak rövid idő kell elteljen reggelente, ráadásul egyszerű a módja, hogy az arcunk látványosan kisimultabbá váljon. Percek alatt simább és feszesebb bőr érhető el az az InstanTENSE Plus szérummal! A szlogenjük is ez, mert a lényeg, hogy tényleg nem egy hosszú, procedurális valami a használata, csak “pamacsolni” kell egy kicsit, és kész is. És egész nap tart! Férfiaknak, nőknek egyaránt, de elsősorban idősebbeknek. Mondjuk, nem csak kifejezetten időseknek, hanem ha már azt érezzük, zavarnak minket a ráncok, bármennyi is legyen belőlük – ekkor már ajánlott. És ekkor ajánlott a leginkább, mert van akit az őszülés, van, aki az elhízás, van akit viszont az arc öregedése zavar. Mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy azon a területen szépüljön, ahol a tükörbe nézve a legjobban örülne a változásnak.

Az InstanTENSE-szel olyan bőrfeszítő hatást érhetünk el, amit meg fog csodálni a környezetünk, és mint mondtam: rettentő gyorsan mindezt! Olajtartalmú sminkeket leszámítva ez egy olyan szérum, melynek használata után bármi mást is felvihetünk továbbá az arcunkra. De arcmosás után ennek a szérumnak a használata legyen az első!

Nem kell azt hinnünk, hogy ez valami nagyon nagy boszorkányság, a weboldalukon mindent pontról pontra leírnak az összetevőkről és arról, hogy azok miként játszanak szerepet arcunk fiatalításában. Hosszútávú használatra kell gondolnunk a tartós eredményhez ugyan, de nagyszerű, hogy az első pár alkalom sem megy “pocsékba”. A Laumar szérumával az InstanTENSE Plusszal rögtön tapasztalni fogunk valamit, a várható hatásokat illetően, ezért is a szlogen: Percek alatt simább és feszesebb bőr. Végül is, nem túlzás, hogy, amikor először a kezünkbe vesszük, és felvisszük az arcunkra, akkor csak percekre vagyunk a hatás első megtapasztalásától.

Sokat olvashatunk róluk, meg fog minket győzni a gyártó háttere, ezért ne is késlekedjünk, én azt mondom, kattintsunk a linken, fent a weboldalukra. “Így működik”, “Használata”, “GYIK”, “Kapcsolat” – mindenféle részletes menüponton keresztül tájékozódhatunk róla, róluk, de ha további kérdéseink is adódnak még, ott a “Kapcsolat”. Mondjuk, ha valaki tényleg arcbőr-fiatalításra vágyik, meglepne, hogy még nem futott beléjük. Annyira szeretik, annyian ajánlják, annyi embernek bevált már a Laumar terméke… Szerintem mindenki próbálja ki, mert pénzvisszatérítési garancia is van.

Visszatérve az egészséges táplálkozásra még egy kicsit: azt semmiképpen sem szabad feladni! De, fel kell készülni rá, hogy nem leszünk már egy idő után elégedettek magunkkal. Sajnos az élet ilyen, az idő múlását nem fogjuk visszafordítani… De, örüljünk neki, hogy a szépségipar mai fejlettsége mellett tényleg csak a kisujjunkat kell kinyújtanunk. Reggeli rövid rutin, és a tökéletes arcbőrt és frissességet akkor is elérjük, ha másképp már egyre nehezebben megy. Az egészséges táplálkozás ellenben biztosítja nekünk, hogy ne csak kívül, belül is minden stimmeljen, és minden szempontból jól érezzük magunkat majd a hétköznapokban.