SSD tárhely bérlés, tárhelycsomagok – RackForest – erre az életmód tanácsadáshoz is szükség van!

Nagy álmom vált valóra azzal, hogy létrehozhattam a saját kis cégemet, saját kis vállalkozásomat, amelyben életmód tanácsadással és váltással foglalkozunk. Az ügyfél választhat, hogy egy egyszeri tanácsadást szeretne-e, vagy folyamatos konzultációt – ennek keretein belül dietetikus és személyi edző által nyújtott szaksegítségre is lehetőség van.

Hála az égnek egyre jobban pörög az üzlet, jók a szakembereink, egyre több az elégedett ügyfél, szájhagyomány útján terjed a hírünk, és így jönnek az új emberek tanácsadásra, változásért.

Úgy döntöttünk, kicsit meggyorsítjuk a folyamatot, és a közösségi felületeteken túl, létrehozunk egy rendes weboldalt a cégnek. Ehhez azonban sok mindenre szükség van, például SSD tárhely bérlés, tárhelycsomagok – RackForest. Ez a legfontosabb dolog igazából egy induló honlaphoz.

A barátnőm ajánlotta ezt a céget, az édesapja vállalkozásához is nemrég hoztak létre weboldalt, és innen bérlik hozzá a tárhelyet – nagyon meg vannak vele elégedve.

Leültünk hát a lányokkal és az egy szem fiúval, hogy megnézzük, milyen csomagok közül válogathatunk.

A weboldalt megnyitva az első dolog, amit elolvastam, az volt, hogy 5 napig ingyenesen tesztelhető a csomag, ez már rögtön jó pont volt. A képzett ügyfélszolgálat és a tapasztalt rendszergazdák kifejezések szintén nagyon jól hangzottak.

Rögtön a főoldalon egy részletes, információkban gazdag táblázattal találkoztunk, mely a 8 különböző csomagot egyszerűen összehasonlította, és minden fontos adatot felsorolt. Bizonyos jellemzők értékei növekednek az egyre profibb, és sokrétűbb csomagoknál, míg mások fixen járnak minden csomaghoz. Ide tartozik például a testre szabható kéretlen levélszűrés, a korlátlan számú adatbázis és aldomain, valamint hálózati sebesség.

SSD tárhely bérlés, tárhelycsomagok – RackForest

A táblázat alatt egy még egyszerűbb, szöveges részt is találtunk, ahol minden csomaghoz leírták, hogy milyen célra javasolják. Ez alapján majdhogynem gyerekjáték volt megtalálni a leginkább nekünk valót.

Középvállalkozásnak tituláltuk magunkat, és tudtuk, hogy az edzésekről, amelyet az ügyfelek a mi személyi edzőink utasítása szerint végeznek, illetve a dietetikus által összeállított diétás, mégis ízletes ételekről is szeretnénk képeket feltenni.

Ezért az SSD Ten csomagot választottuk, mert elbírja a nagyméretű grafikai elemeket, és a közepes látogatottságot. A tárterülete 10 giga, a fizikai memóriája 1 GB, az adatforgalmi korlát pedig 1 TB havonta. És ez az egész évente összesen egy húszasba fáj, és nemcsak tárhelyet, de biztonságot is kapunk a pénzünkért cserébe.

Alig várjuk, hogy nekiláthassunk a honlap kialakításának! Hajrá életmód-váltók!